2018-10-04 05:43:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Beteljesülnek a vágyai

Napi horoszkóp október 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Több kellemetlen fényszög is éri az ön hivatását jelző sorsterületét. Sajnos előfordulhatnak olyan események, amelyek elbizonytalaníthatják. Fontosabb megbeszéléseit, és a család ügyeinek rendezését halassza el pár nappal.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Úgy érzi, az elmúlt napok nem voltak túl hasznosak. Nézzen körül és válasszon valami értelmes programot, így lelki válságából is kiutat talál. Sok tennivalója ellenére kevés dolog kelti fel igazán érdeklődését.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold még a Rák jegyében van, ez önt érzékennyé teszi. Itt az ideje, hogy hangot adjon szerelmi vonzalmának. Most az érzelmek játsszák a főszerepet. Sok minden történik, amit nem lehet őszinteség nélkül megoldani!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sok teendője alaposan elfárasztja. Bár felettese nem minden elképzelésének enged teret, ez nem zavarja abban, hogy továbbra is lelkesen dolgozzon rajtuk. Jól is teszi, rövidesen fel tudja használni az ötleteit!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Ha vezető pozícióban dolgozik, akkor most mindenki figyelme önre irányul, ezért jól tenné, ha többet foglalkozna a kollégáival, beosztottjaival. Nehéz lesz igazságosan döntenie egy helyzetben, de végül sikerül!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez sok feszültséget okoz önnek. Egy kényes kérdésben bebizonyosodik, hogy a másik félnek van igaza, hiába kardoskodott ön olyan hevesen az álláspontja mellett… Nem szabad ragaszkodnia annyira a saját véleményéhez!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Koncentráljon a munkájára, amennyire csak tud. Ne ítéljen el másokat anélkül, hogy ismerné a tényeket, és tanácsadásra se vállalkozzon. Ne engedje, hogy megzavarják lelki békéjét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold kellemetlen kapcsolatban van a Vénusszal. Ne élezze tovább a párkapcsolati ellentéteket, mert amúgy is sok a konfliktus mostanság a párkapcsolatában. Van, amiért önnek kell vállalnia a felelősséget, ezt most tegye is meg!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiternek nincs fényszögkapcsolata más bolygókkal, így ön meglehetősen szórakozottá válhat, a figyelme folyton elkalandozik. Ez a közlekedésben nagyon veszélyes lehet, úgyhogy most kétszeresen is legyen óvatos!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében jár. Kicsit borongós hangulatban kezdi a napot, de aztán egy jó hír kiemelheti ebből a hullámvölgyből. Ám az is megeshet, hogy más ügyekben nem jár szerencsével, és kudarccal zárhatja a délutánt... Ne törődjön bele! Fel a fejjel!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap a megállás nélküli hajtás napja lesz, ám sok jót is tartogat. Beteljesülnek a vágyai, valóra válnak tervei. Este lenyűgöz valakit a humorával, és talán egy szép szerelem is lehet ebből a találkozásból!


Halak: II. 19. - III. 20.
Feltámad az érdeklődése valamely művészeti ág iránt. Érdemes behatóbban is foglalkozni vele, mert elképzelhető, hogy a közeljövőben ezzel fogja keresni a kenyerét. Ön mindig kész a megújulásra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: